Zittende leden

LICHTING 2018

Amber

Mijn naam is Amber Pol, ik ben 20 jaar oud en geboren in Leiden.

Op dit moment wonen mijn ouders in Hoogeveen en ik in Leeuwarden op ons mooie Dispuutshuis op de Peperstraat! Ik ben begonnen aan de Hogere Hotelschool in September 2018, en ga nu mijn derde jaar in.

Ik ben op dit moment ben ik drinkend lid bij Arachne en zit ik in Lichting 2018.

Binnen de Vereniging heb ik 2 jaar bij de Promotiecommissie gezeten. Ik houd dan ook van socializen en net als de andere meiden gezellig op het terras een drankje doen. Hiernaast heb ik ongeveer 10 jaar op dansen gezeten en vind ik dit nog steeds erg leuk om te doen!

Mocht je meer over mij wij willen weten of gewoon gezellig samen een biertje willen doen met ons, kom dan zeker gezellig langs op de Kroeg!

Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle Fleddérus en ik ben 22 jaar oud.

Ik kom uit het pittoreske dorpje genaamd Zeijen in Drenthe. Hier ben ik opgegroeid in een bakkersgezin. Ik ben van Lichting 2018 bij Arachne en ga naar mijn 3e jaar van de Hotelschool. Binnen Io Vivat heb ik 2 jaar bij de Sociëteitscommissie gezeten, ben ik de Ceremoniemeester van Bestuur Wassenaar geweest en ben ik dit jaar Vice-voorzitter van het Dagelijks Bestuur! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sieraden te maken, op het terras bij de Walrus te zitten of te koken voor mijn vrienden of familie! 

Wil je mij beter leren kennen? Schroom dan zeker niet mij aan te spreken op de Kroeg waar ik vaak te vinden ben!

Sanne

Mijn naam is Sanne Sattler, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Utrecht.

Ik heb na een paar omzwervingen gekozen voor de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en sta nog steeds helemaal achter die keuze. 

Tegen mijn eigen verwachtingen in, heb ik gekozen om bij studentenvereniging Io Vivat te gaan, nog zo’n goede keuze! Hier heb ik mij ingezet voor Sportcommissie ADAM en werd ik lid bij Damesdispuut Arachne. Arachne is voor een hele hechte groep waar ik mij helemaal thuis voel en die echt veel toevoegt aan mijn studententijd. 

Momenteel ben ik bij Arachne drinkend lid.

 

Ik heb ongeveer 5 jaar gewerkt voor een groot horeca uitzendbureau en vind de horeca en evenementenbranche onwijs gaaf. Tegenwoordig werk ik in Leeuwarden bij Roast! 

Naast de activiteiten en evenementen vanuit Arachne en Io Vivat hou ik van volleybal, speciaalbiertjes en staat mijn kamer op ons mooie dispuutshuis vol met (kamer)plantjes. 

LICHTING 2019 

Jenske

Mijn naam is Jenske Landsheer en ik ben 24 jaar geleden geboren in Nijmegen.

Ik ben in februari 2019 aan de Hogere Hotelschool begonnen nadat ik de MHS had afgerond in ‘s-Hertogenbosch en een jaar heb gereisd. 

In september 2019 ben ik lid geworden bij Io Vivat en was het voor mij dan ook een makkelijke stap om mijzelf aan te sluiten bij het mooiste dispuut van Leeuwarden. Binnen de Vereniging zit ik bij de Evenementen Commissie en binnen Arachne bekleed ik de functie Praeses.

Mijn favoriete hobby’s zijn absoluut terrassen, uitgaan en lekker met vriendinnen uitstapjes ondernemen. 

Mocht je nog iets over mij willen weten, stuur mij dan gerust een berichtje! Tot snel!

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Roos en ik ben 20 jaar oud.

Ik kom uit Wageningen. In september 2019 begon ik op Stenden met de Hogere Hotelschool en ik kon gelijk instromen naar het tweede jaar omdat mijn vooropleiding aansloot op deze studie. 

In 2019 ben ik ook lid geworden van Io Vivat en Damesdispuut Arachne. Binnen Arachne bekleed ik de functie Vice-voorzitter . Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotie Commissie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te terrassen, lekker te koken, te stappen en natuurlijk tijd doorbrengen met Arachne. 

Ik ben altijd te vinden op de kroeg voor een biertje en leuke gesprekken!!

Camila

Mijn naam is Camila Kranen Schieven en ik ben momenteel 19 jaar.

Ik woon thuis thuis in Warnsveld en momenteel studeer aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Waar ik samen met Amber, Sanne en Mariëlle in het Dispuutshuis op de Peperstraat woon. Ik zit in mijn tweede jaar en heb het ontzettend naar mijn zin! Binnen Arachne ben ik Secretaris en binnen IoVivat zit ik bij de Gastronomie en Cultuur Commissie. Ik vind het dan ook erg leuk om gezellig samen te koken, wijntjes te drinken en theetjes met zelf gemaakte taartjes te doen om gezellig bij te kletsen!

Michelle

Mijn naam is Michelle van Lierop en ik ben 18 jaar.

Ik ben de opleiding begonnen toen ik 17 was dus ik ben de Benjamin van de groep. Ik studeer sinds vorig jaar aan de hotelschool in Leeuwarden en zit daar nu ook op kamers op verenigingshuis de Speelman.

Oorspronkelijk kom ik uit Zeewolde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een terrasje te pakken met vrienden, maar ook hou ik ervan om naar de sportschool te gaan. Ik zit sinds vorig jaar bij de Studentenvereniging Io Vivat en ben ik daarna bij het mooiste Damesdispuut Arachne gegaan. Zelf vond ik het leuk om meer voor de vereniging te betekenen, dus heb ik mij aangesloten bij de á la Carte commissie. Ik studeer met heel veel plezier in Leeuwarden en hoop je snel te zien!

Fleur

Mijn naam is Fleur van der Vlugt en ik ben 20 jaar oud.

Ik kom uit Noordwijk, een dorp in Zuid-Holland aan zee. Ik studeer aan de Hogere Hotelschool sinds september en ga naar mijn derde jaar. Toen ik mijn studententijd gezellig wilde beginnen ben ik gelijk lid geworden van Io Vivat en daarna Damesdispuut Arachne. Voor mij betekent de vereniging veel leuke mensen te leren kennen.

Daarnaast zit ik bij de Promotie Commissie en heb ik het erg maar mijn zin in Leeuwarden. 

Ik hoop jou snel te zien en te spreken in Leeuwarden!

Isa

Mijn naam is Isa Kamminga & ik ben 20 jaar.

Ik kom uit Eelde, een dorp naast Groningen. In september 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Tourism Management & in februari ben ik lid geworden van Io Vivat.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, ik speel namelijk hockey & tennis. Daarnaast vind in het leuk om drankjes te doen met vriendinnen & te bakken (of naja, vooral het opeten). Hopelijk tot snel!

Alles verandert, niets vergaat

Peperstraat 12A

8911 JA Leeuwarden

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Architects. Proudly created with Wix.com