Zittende leden

LICHTING 2019 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Roos en ik ben 21 jaar oud.

Ik kom uit Wageningen. In september 2019 begon ik op Stenden met de Hogere Hotelschool en ik kon gelijk instromen naar het tweede jaar omdat mijn vooropleiding aansloot op deze studie. 

In 2019 ben ik ook lid geworden van Io Vivat en Damesdispuut Arachne. Binnen Arachne bekleed ik de functie Vice-voorzitter . Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotie Commissie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te terrassen, lekker te koken, te stappen en natuurlijk tijd doorbrengen met Arachne. 

Ik ben altijd te vinden op de kroeg voor een biertje en leuke gesprekken!!

Michelle

Mijn naam is Michelle van Lierop en ik ben 19 jaar. Ik studeer sinds 2019 aan de hotelschool in Leeuwarden en zit daar nu ook op kamers op verenigingshuis De Speelman.

Oorspronkelijk kom ik uit Zeewolde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te borrelen met mijn vriendinnen en om mooie steden te bezoeken . Binnen Arachne ben ik lichting 2019 en heb ik de functies van Praeses en Penningmeester bekleed. Binnen de vereniging ben ik Voorzitter van de Oud-leden Commissie.

Ik studeer met heel veel plezier in Leeuwarden en hoop je snel te zien!

LICHTING 2020

Joyce

Hoi hoii! Mijn naam is Joyce Ruijgrok, ik studeer momenteel hotel management op NHL Stenden. Ik kom uit het mooie Deventer en woon nu 1,5 jaar in Leeuwarden in een verenigingshuis ‘Huize 21’. Mijn vriendinnen beschrijven mij als een zelfverzekerde dame die erg sociaal is en altijd in is voor een avontuur! Ik heb tot mijn 11e op verschillende plekken in het buitenland gewoond. Verder zit ik bij de Ed & Willem bever commissie! Enkele steekwoorden die mij typeren zijn: citroën, extravert, koude patat, half thais, pic your moment en rode wijnliefhebber. Ik hoop je gauw te kunnen ontmoeten onder het genot van een lekker koud biertje in de kroeg! :) #wie trekt een bak #gas eroopp!!!

Gwen

Haii, Ik ben Gwen Bons en ben 19 jaar oud. Op dit moment woon ik in het mooie Leeuwarden en in het weekend ben ik thuis te vinden in Twente met mijn lieve familie en mijn honden Ben en Billie. Ik heb in 2019 de HAVO afgerond en ben daarna 3 maanden naar Bonaire gegaan om vrijwilligers werk te doen bij een honden asiel en te werken in een hotel. Nu zit ik in het 2e jaar van de hotelschool en tot nu toe bevalt het me allemaal heel goed en heb ik super veel leuke mensen ontmoet. Ondanks Corona hebben we de tijd samen heel gezellig ingevuld. Ik hoop jullie binnenkort te zien op de kroeg, zodat we gezellig een biertje kunnen doen!!

IMG_6490.JPG

Puck

Jeannelle

Mijn naam is Puck Houdijk en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Alkmaar genaamd Bergen. Ik ben hier opgegroeid samen met mijn 2 zussen en reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten! Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en actief bezig te zijn. 

Nadat ik mijn VWO diploma had gehaald heb ik er voor gekozen om een tussenjaar te nemen.  Na deze fantastische ervaring ben ik naar Leeuwarden verhuisd en begonnen aan de Hogere Hotelschool. Hiernaast ben ik lid geworden van Io Vivat en heb ik mij aan mogen sluiten bij Arachne! Binnen Arachne ben ik 1e secretaris. Ik heb bij de Promotiecommissie gezeten en ben momenteel voorzitter van de Gastronomie en Cultuur Commissie. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en heb al veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt!

Wil je mij beter leren kennen? Stuur dan gerust een berichtje, ik ben altijd in voor een gezellig drankje!

Mijn naam is Jeannelle van de Veen, ik ben 19 jaar oud en kom uit Nijkerk. Ik ben in september 2020 begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat en zo bij het onwijs leuke Damesdispuut Arachne terecht gekomen. Binnen Io vivat zit ik bij de Evenementen Commissie. Waar ik mijn passie voor organiseren kan uitoefenen. 

Wil je mij beter leren kennen stuur me dan gerust een berichtje en hopelijk tot snel!

WhatsApp Image 2022-03-01 at 13.56.20.jpeg

Floor

Hoihoi!!! Mijn naam is Floor de Boer, ik ben 22 jaar oud en kom uit Zevenaar. 
Ik ben zeker niet vies van een avontuurtje, zo heb ik tijdens mijn vooropleiding, stage gelopen op het strand van Ameland en in Marbella. 
Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik full-time gaan werken in de horeca en vervolgens gaan backpacken door Zuid-Oost Azië. 
Na mijn reis ben ik begonnen aan de Hotelschool en heb ik direct besloten om mij bij Io Vivat aan te sluiten zodat ik zoveel mogelijk uit mijn studententijd kan halen. Zo ben ik ook bij Dames Dispuut Arachne terecht gekomen en ben ik momenteel Vice-Voorzitter der Sociëteitscommissie.  
Verder hou ik er onwijs van om flink te borrelen. Je zult mij waarschijnlijk dan ook nog vaak zien met bier en stokbrood met roomboter en zout.

Willemijn

Janneke

Hoihoi! Mijn naam is Willemijn Verveld, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Apeldoorn! In september 2020 ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden nadat ik mijn havo diploma heb gehaald. Sinds september ben ik lid van Io vivat! Ik ben heel erg blij met deze keuze, omdat ik in een korte tijd heel veel leuke mensen en Arachne heb ontmoet. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, zoals terrasjes pakken, shoppen en uitgaan! Daarnaast heb ik heel lang gevolleybald en ga ik regelmatig naar de sportschool. 
Mocht je meer over mij te willen weten ben ik altijd in voor een drankje en gezelligheid! 
Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

Ik ben Janneke ten Hoor en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Sneek en ben dus lekker binnen de provincie gebleven. Sinds september woon ik in Leeuwarden in het prachtige huis Tuinen. Ik heb in 2020 mijn diploma gehaald en gelijk daarna naar het NHL Stenden gegaan voor de hotelschool. Ik wilde eerst niet bij deze vereniging, maar toen ik me had ingeschreven wilde ik gelijk bij Arachne. Verder bekleed ik een bestuursfunctie binnen de lustrumcommissie en speel ik bij het hockeyteam van de vereniging. Ik hou van spontane acties en wordt dan ook altijd omschreven als een grappige, vrolijke en spontane meid.  Lijkt het je nou leuk om wat meer over mij of over het verenigingsleven te weten komen, stuur me dan een berichtje! En misschien tot snel op de kroeg, want wie is daar nou niet het liefst met een biertje in de hand. :)

Rosalie

Mijn naam is Rosalie Jut en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Geldermalsen, hier woon ik al mijn hele leven. Dit ligt tussen s’ Hertogenbosch en Utrecht. Voor dat ik naar de Hoge Hotelschool in Leeuwarden ging deed ik de middelbare hotelschool in Wageningen, Vakschool Wageningen. Ik ben gek op oude muziek en heb dit van thuis uit meegekregen. Ook heb ik mijn hele leven gekorfbald maar daar ben ik mee gestopt en ga ik nu naar de sportschool (iniedergeval ik heb een abonnement). Ik word vaak omschreven als lekker gek en doe graag mijn eigen ding. Mijn favoriete drankje is alcohol, geintje rode wijn is mijn favoriet. Op de kroeg drink ik natuurlijk het liefst bier en loop ik meestal rond met dobbelstenen :). Verder ben ik gek op koken en doe dit dan ook graag uitgebreid samen met mijn huisgenootjes of samen met het thuisfront als ik in Geldermalsen ben. Ik ben een echt familie mens.

Britt

Hi, mijn naam is Britt Lucas en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Leersum. Voordat ik ging studeren heb ik eerst een tussenjaar genomen. In dat tussenjaar ben ik gaan werken in de horeca, maar heb ook 3 maanden gebackpacked door Zuidoost-Azië, dit was een geweldige ervaring. Sinds september 2020 studeer ik aan de hogere hotelschool in het o zo gezellige Leeuwarden. Hier ben ik direct lid geworden bij Io Vivat en later mocht ik mij aansluiten bij het mooie damesdispuut Arachne. Daarnaast zit ik ook bij de lustrum commissie. Hopelijk tot snel!

WhatsApp Image 2022-03-07 at 15.07.00.jpeg

Nadine

Hi!! Mijn naam is Nadine Schneider en ik ben 20 jaar oud. 
Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Hem en later met mijn moeder en zus verhuisd naar de Zaanstad. In 2019 heb ik na een interieur studie toch gekozen voor de Hotelschool, wat ik eigenlijk vanaf jongs af aan altijd al wilde doen. Ik heb er voor gekozen om pas in het tweede jaar van mijn studie bij IoVivat te gaan omdat ik mij eerst wilde focussen op school. In de eerste week dat ik mij had aangemeld bij de vereniging kwam ik erachter dat dit echt een TOP keuze was en leerde ik super snel heel veel mensen kennen! Binnen Arachne ben ik nu met veel plezier drinkend lid. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar festivalletjes te gaan, terrasjes pakken en heel lekker te eten!

Ik hoop jullie snel te zien op de kroeg!!
 

39bcbd89-34d2-4c42-ad3f-ab626103f26c.jpg

LICHTING 2021

Jip

Hi! Ik ben Jip Boerma en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Weesp waar ik altijd woonde met mijn ouders en twee zussen. Ik ben na het behalen van mijn havo en vwo diploma begonnen aan de hoge hotelschool hier in het knusse Leeuwarden. 

Ik ben gelijk bij IoVivat gekomen waar ik geen moment spijt van heb. Hier zit ik bij de Ed & Willem bever commissie. Nu zit ik bij Arachne, lichting 21, waar ik ontzettend leuke en fijne vriendinnetjes heb voor het leven! Zelf hou ik erg van gezelligheid, feestjes, terrasjes en lekker met vrienden en vriendinnen zijn. 

Stuur me gerust een berichtje als je het leuk lijkt om even gezellig te kletsen en anders zien we elkaar vast nog in de kroeg!!

62150668-cb2e-43e8-b5ac-cfdb7f7f6fe6.jpg

Willeke

Mijn naam is Willeke Doeschot, 21 jaar en ik kom uit Ambt-Delden, dat ligt in het mooie Twente. Ik studeer aan de hogere hotelschool en woon sinds Juli op Huize Oranje. Hier vinden de nodige feestjes plaats, maar ook zeker de chill avondjes. Toen ik in Leeuwarden kwam heb ik mij gelijk aangemeld voor de leukste vereniging van Leeuwarden, Io Vivat. Binnen de vereniging ben ik elke dinsdagavond aan het koken op de kroeg met de Gastronomie & Cultuur Commissie. Ik ben graag in het weekend in Twente om mijn ouders en zusjes te zien. Naast dat hou ik er erg van om bezig te zijn met mijn paard Lotte. Sinds kort hoor ik bij Damesdispuut Arachne en heb ik onwijs leuke meiden om mij heen! Mocht je het leuk vinden om mij beter te leren kennen, dan staat de deur altijd open voor een praatje!

Pien

Hoi hoi ! Mijn naam is Pien van Doorn en ben 21 jaar. Ik kom uit De Bilt, een dorpje rechts naast Utrecht. Voordat ik naar het hoge noorden kwam heb ik eerst de middelbare hotelschool gedaan in Amersfoort. Dit heb ik voortgezet en doe nu daarom ook de studie international hospitality management. Voordat ik hier in Leeuwarden kwam wist ik al zeker; ik wil alles uit die 2,5 jaar school halen!! Dus ik had mij al snel ingeschreven bij Io Vivat. Binnen Io Vivat zit ik bij de promotiecommissie. Na heel veel leuke borrels en feestjes heb ik mijn hart verloren bij Damesdispuut Arachne. Sinds kort ben ik dan ook een van de 26 zittende dames! Mocht je informatie willen over het studentenleven of een kort praatje, stuur me zeker een berichtje of spreek me aan!!

IMG-6026.jpg

Eline

Hallootjess, ik ben Eline Kuiper en ik ben 19 jaar oud en kom uit hartje Utrecht. Nadat ik in 2020 mijn havo had afgerond heb ik eerst nog een tussenjaar gehad in Malta. Hier heb ik mijn engels bijgespijkerd en vooral alle kroegen bezocht die het eiland te bieden heeft. 

Uiteindelijk heb ik mij in het hoge noorden geplaatst om aan de Hotelschool te studeren. Ik had veel goede verhalen over verenigingen gehoord en wist daardoor al snel dat ik bij Io Vivat wilde! Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotiecommissie. Vanaf de eerste dag werd ik goed verwelkomd door de dames van Damesdispuut Arachne en hierdoor wist ik dat ik me hier thuis voelde. Dus daarom mag ik mij nu ook één van de spinnetjes noemen :). Mocht je een adtje met me willen doen in de kroeg? Spreek me dan vooral een keertje aan! Groetjess!

IMG-6588-Original.jpg

Iris

Hi! Ik ben Iris Posthouwer en 20 jaar oud. Geboren in het dorpje genaamd Putten midden op de Veluwe. Hier ben ik te vinden ben met mijn ouders, broer, 2 zussen en natuurlijk mijn vrienden. 

Voordat ik in Leeuwarden terecht kwam heb ik de MBO hotelschool afgerond in Zwolle. Hier heb ik al hele mooie reizen aan overgehouden zoals een stage in Malta. En nu begonnen aan de felbegeerde Hogere Hotelschool.

Al snel heb ik mij mogen aansluiten binnen de vereniging waar ik geen moment spijt van heb! Binnen Io Vivat ben ik actief bij Sport Commissie ADAM. Gezellig borrelen ben ik altijd voor in, maar daarna moet het er wel weer afgetraind worden natuurlijk! 

Ik heb helemaal mijn plek gevonden in Leeuwarden waaronder nu ook bij Arachne. Het liefst ben ik te vinden op het terras, korfbalveld of op avontuur. En Leeuwarden zelf is al een groot avontuur! 

Hopelijk en wie weet tot snel!!

IMG-6017-Original.jpg

Luuke

Hiiii! Ik ben Luuke Roorda en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Veenendaal waar ik woonde met mijn ouders en mijn broer. Ik doe nu de hoge hotelschool en woon sinds september in Leeuwarden. Hiervoor heb ik de middelbare hotelschool gedaan en heb ik voor mijn stage een jaar in Noordwijk gewoond. 

Ik ben een echt gezelligheidsdier en zeg niet graag nee tegen leuke feestjes of borrels! Ik ben daardoor ook vaak op de sociëteit te vinden. Ik vind het geweldig om in Leeuwarden te kunnen studeren door de gezellige momenten die Io Vivat & Arachne je kan geven! Hopelijk zie ik je snel!

IMG-6073.jpg

Elka

Hiii, ik ben Elka Straatsma, ik ben 18 jaar en kom uit Zeewolde. Ik was 17 jaar toen ik naar Leeuwarden kwam en ik studeer aan de hogere hotelschool. Ik ben in augustus meteen bij Io Vivat gegaan en ook het mooie Damesdispuut Arachne kwam op mijn pad! Binnen Io Vivat zit ik bij Bureau Social Media waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan. In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn vrienden te vinden of met mijn hond Herman. Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik voor altijd op Curaçao te vinden. Kom gerust een keertje naar mij toe om te kletsen met een biertje erbij, hopelijk tot snel : )

Schermafbeelding 2022-03-06 om 13.14.58.JPEG

Julia

Mijn naam is Julia Visscher en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Leusden. In september 2021  ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo bij het leukste Dames Dispuut Arachne terecht gekomen. Binnen io vivat zit ik bij de A la carte commissie. Verder hou ik onwijs veel van gezelligheid, gekkigheid en genoeg feestjes. Vandaar dat mijn stem ook altijd hees is. Mocht je meer over mij willen weten ben ik altijd in voor een drankje! Hopelijk zien we elkaar snel een keertje !!

IMG-6128-Original.jpg

Marije

Hola! Mijn naam is Marije van de Waerdt, 20 jaar en ik kom uit Driebergen op een steenworp afstand van het mooie Utrecht. In het weekend ga ik graag naar huis om een potje te voetballen. Na mijn MBO was ik eigenlijk wel klaar met school. Ik ben een echte horecatijger en wilde daarom meer kennis op doen over de hospitality branche en besloot ik toch nog te gaan studeren. Zo ben ik in Leeuwarden belandt en heb ik mij al snel aangesloten bij Io Vivat en zo kwam Arachne ook op mijn pad. Het is voor mij erg van belang dat als ik met je ga borrelen er genoeg mosterd voor de bitterballen aanwezig is! Een feestje sla ik nooit af, ondanks ik misschien iets vaker ‘nee’ zou moeten zeggen. Ik deel mijn enthousiasme over het (studenten)leven in Leeuwarden graag, dus wil je hier mee over weten of mij beter leren kennen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! Tot snel!

WhatsApp Image 2022-03-12 at 18.14.57.jpeg

Chamine

Mijn naam is Chamine ten Wolde en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein plaatstje in het Zuiden van Friesland, genaamd: Haulerwijk. Sinds september 2021 ben in te vinden in Leeuwarden en volg ik met veel plezier de Hogere Hotelschool aan NHL Stenden!! Hiervoor heb ik de middelbare hotelschool afgerond in Groningen. Ik vind het enorm leuk om me te omringen met mensen en haal hier enorm veel plezier uit. Ook ben ik aangesloten bij de promotie- commissie binnen Io Vivat en heb ik mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Voor de rest ben ik een enthousiaste en sociale meid die altijd in is voor een leuk praatje en voor het pakken van een terrasje of feestje!! Mijn vriendinnen omschrijven mij ook wel als: ‘’ lekker zichzelf en altijd vrolijk ‘’.  Ik hoop je snel te zien en dan maken we gezellig een praatje en drinken we een lekker koud biertje! ✨

IMG-7546.JPEG

Marijn

Heyhoi!! Mijn naam is Marijn, 19 jaar en sinds September begonnen aan de welbekende hogere hotelschool. Ik ben na de HAVO een verkort mbo gaan doen, waardoor ik 2 jaar kon uitkijken naar deze mooie tijd. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Wilnis, waar we het met 5 man sterk altijd goed naar ons zin hebben. Nu ik me heb aangesloten bij Arachne heb ik er nog een prachtige familie bij . Ik ben gek op avontuur, vrienden en gekkigheid, hiervoor ben ik in Leeuwarden op de perfecte plek. Ik hou ervan op mijn dagen lekker vol te plannen met van alles en nog wat zoals; sporten, creatief bezig zijn, wijntjes of lekker beppen met een kopje thee ;) Niet vergeten dat je me altijd kan wakker maken voor een lekkere pannenkoek met stroop en poedersuiker. 

Hopelijk tot heel snel!!