top of page

ZITTENDE LEDEN

Chamine Ten Wolde
Praeses 
Lichting 21

Mijn naam is Chamine ten Wolde en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit een klein plaatstje in het Zuiden van Friesland, genaamd: Haulerwijk. Sinds september 2021 ben in te vinden in Leeuwarden en volg ik met veel plezier de Hogere Hotelschool aan NHL Stenden!! Hiervoor heb ik de middelbare hotelschool afgerond in Groningen. Ik vind het enorm leuk om me te omringen met mensen en haal hier enorm veel plezier uit. Ook ben ik aangesloten bij de promotie- commissie binnen Io Vivat en heb ik mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Voor de rest ben ik een enthousiaste en sociale meid die altijd in is voor een leuk praatje en voor het pakken van een terrasje of feestje!! Mijn vriendinnen omschrijven mij ook wel als: ‘’ lekker zichzelf en altijd vrolijk ‘’.  Ik hoop je snel te zien en dan maken we gezellig een praatje en drinken we een lekker koud biertje! 

IMG_6997.JPG

Marit Ellenkamp
Vice - Voorzitter
Lichting 22

Hi! Mijn naam is Marit Ellenkamp en ik ben 20 jaar! Ik kom uit Borculo, wat gelegen is in de Achterhoek! Ik heb mijn Middelbare Hotel Management afgerond en studeer nu dan ook Hotel Management aan NHL. Ik versterk de Ed & Willem bever commissie, maar vooral met het sfeerbeheer ;)! Ik hou erg veel van gezelligheid, feestjes en terrassen! Je kan me dus ook altijd vinden in de kroeg, tot dan!

website marit.JPG

Eline Kuiper
Secretaris 
Lichting 21

Hallootjess, ik ben Eline Kuiper en ik ben 21 jaar oud en kom uit hartje Utrecht. Nadat ik in 2020 mijn havo had afgerond heb ik eerst nog een tussenjaar gehad in Malta. Hier heb ik mijn engels bijgespijkerd en vooral alle kroegen bezocht die het eiland te bieden had. 

Uiteindelijk heb ik mij in het hoge noorden geplaatst om aan de Hotelschool te studeren. Ik had veel goede verhalen over verenigingen gehoord en wist daardoor al snel dat ik bij Io Vivat wilde! Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotiecommissie en bij de Ploeg. Vanaf de eerste dag werd ik goed verwelkomd door de dames van Damesdispuut Arachne en hierdoor wist ik dat ik me hier thuis voelde. Dus daarom mag ik mij nu ook één van de spinnetjes noemen :). Mocht je een adtje met me willen doen in de kroeg? Spreek me dan vooral een keertje aan! Groetjess!

IMG_7043.JPG

Georgia Vriends
Penningmeester
Lichting 22

Hiii, ik ben Georgia Vriends en 21 jaar oud. Ik kom uit een dorpje dicht bij Haarlem, genaamd Bennebroek. Daar woonde ik samen met mijn ouders en 2 broers. Voordat ik naar Leeuwarden verhuisde en hogere Hotelschool ging doen, heb ik MBO hotelschool gedaan in Amsterdam. Ik hou erg van reizen en ben dan ook 6 maanden naar Bonaire geweest in mijn tussenjaar. Toen ik afgelopen februari naar Leeuwarden kwam, hoorde ik veel goeie verhalen over Io Vivat en heb ik mij vrijwel gelijk aangesloten bij de vereniging. Met trots kan ik zeggen dat ik 1 van de dames van Damesdispuut Arachne ben.Zelf hou ik van terrassen en wijntjes doen met vrienden. Ik ben vaak tot in de late uurtjes te vinden op de kroeg. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje, dus spreek me vooral aan als je me tegenkomt!

website georgia.jpeg

Suzanne de Roos
Lichting 19

Mijn naam is Suzanne de Roos en ik ben 23 jaar oud.

Ik kom uit Wageningen. In september 2019 begon ik op Stenden met de Hogere Hotelschool en ik kon gelijk instromen naar het tweede jaar omdat mijn vooropleiding aansloot op deze studie. 

In 2019 ben ik ook lid geworden van Io Vivat en Damesdispuut Arachne. Binnen Arachne bekleed ik de functie Vice-voorzitter . Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotie Commissie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te terrassen, lekker te koken, te stappen en natuurlijk tijd doorbrengen met Arachne. 

Ik ben altijd te vinden op de kroeg voor een biertje en leuke gesprekken!!

IMG_6882.JPG

Puck Houdijk
Lichting 20

Mijn naam is Puck Houdijk en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Alkmaar genaamd Bergen. Ik ben hier opgegroeid samen met mijn 2 zussen en reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten! Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en actief bezig te zijn. Nadat ik mijn VWO diploma had gehaald heb ik er voor gekozen om een tussenjaar te nemen.  Na deze fantastische ervaring ben ik naar Leeuwarden verhuisd en begonnen aan de Hogere Hotelschool. Hiernaast ben ik lid geworden van Io Vivat en heb ik mij aan mogen sluiten bij Arachne! Binnen Arachne ben ik 1e secretaris geweest. Ik heb bij de Promotiecommissie gezeten en ben Voorzitter geweest van de Gastronomie en Cultuur Commissie. Momenteel ben ik Algemeen Lid binnen het Dagelijks Bestuur. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en heb al veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt!Wil je mij beter leren kennen? Stuur dan gerust een berichtje, ik ben altijd in voor een gezellig drankje!

IMG_6937.JPG

Marije van de Waerdt
Lichting 21

Hola! Mijn naam is Marije van de Waerdt, 22 jaar en ik kom uit Driebergen op een steenworp afstand van het mooie Utrecht. In het weekend ga ik graag naar huis om een potje te voetballen. Na mijn MBO was ik eigenlijk wel klaar met school. Ik ben een echte horecatijger en wilde daarom meer kennis op doen over de hospitality branche en besloot ik toch nog te gaan studeren. Zo ben ik in Leeuwarden belandt en heb ik mij al snel aangesloten bij Io Vivat en zo kwam Arachne ook op mijn pad. Het is voor mij erg van belang dat als ik met je ga borrelen er genoeg mosterd voor de bitterballen aanwezig is! Een feestje sla ik nooit af, ondanks ik misschien iets vaker ‘nee’ zou moeten zeggen. Ik deel mijn enthousiasme over het (studenten)leven in Leeuwarden graag, dus wil je hier mee over weten of mij beter leren kennen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! Tot snel!

website maud.JPG

Luuke Roorda
Lichting 21

Hi hi! Ik ben Luuke, 21 jaartjes jong en kom uit Rhenen, waar ik 17 jaartjes met mijn ouders en mijn broer heb gewoond. Op dit moment heb ik een tussenjaartje, maar ik studeer Hoge Hotelschool. Ik ben vooral veel op de kroeg te vinden, want ik zit bij de Sociëteitscommissie! Verder ben ik vooral een gezelligheidsdier, en vind ik het heel moeilijk om nee tegen feestjes te zeggen. Vooral samen met al mijn lieve vriendinnetjes van Arachne zetten we elk feestje op zijn kop! Ga je een keer mee?

IMG_6870.JPG

Jip Boerma
Lichting 21

Hi! Ik ben Jip Boerma en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Weesp waar ik altijd woonde met mijn ouders en twee zussen. Ik ben na het behalen van mijn havo en vwo diploma begonnen aan de hoge hotelschool hier in het knusse Leeuwarden. 

Ik ben gelijk bij IoVivat gekomen waar ik geen moment spijt van heb. Hier zit ik bij de Ed & Willem bever commissie. Nu zit ik bij Arachne, lichting 21, waar ik ontzettend leuke en fijne vriendinnetjes heb voor het leven! Zelf hou ik erg van gezelligheid, feestjes, terrasjes en lekker met vrienden en vriendinnen zijn. 

Stuur me gerust een berichtje als je het leuk lijkt om even gezellig te kletsen en anders zien we elkaar vast nog in de kroeg!!

IMG_6962.JPG

Julia Visscher
Lichting 21

Mijn naam is Julia Visscher en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Leusden. In september 2021  ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo bij het leukste Dames Dispuut Arachne terecht gekomen. Binnen io vivat zit ik bij de A la carte commissie. Verder hou ik onwijs veel van gezelligheid, gekkigheid en genoeg feestjes. Vandaar dat mijn stem ook altijd hees is. Mocht je meer over mij willen weten ben ik altijd in voor een drankje! Hopelijk zien we elkaar snel een keertje !!

IMG_7031.JPG

Elka Straatsma
Lichting 21

Hiii, ik ben Elka Straatsma, ik ben 19 jaar en kom uit Zeewolde. Ik was 17 jaar toen ik naar Leeuwarden kwam en ik studeer aan de hogere hotelschool. Ik ben in augustus meteen bij Io Vivat gegaan en ook het mooie Damesdispuut Arachne kwam op mijn pad! Binnen Io Vivat zit ik bij Bureau Social Media waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan. In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn vrienden te vinden of met mijn hond Herman. Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik voor altijd op Curaçao te vinden. Kom gerust een keertje naar mij toe om te kletsen met een biertje erbij, hopelijk tot snel : )

IMG_7019.JPG

Sophie van Hilten
Lichting 22

Mijn naam is Sophie van Hilten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Velp en opgegroeid in het Gooische dorpje Huizen. Hiervoor heb ik Roc airport de stewardessen-opleiding gedaan in Hoofddorp en 7 maanden bij Tui gevlogen. Na MBO heb ik gereisd door Azië en heb ik een jaartje in Ho Chi Minh City, Vietnam gewoond. Hierna ben ik in Arnhem op de Hogeschool van start gegaan met de opleiding international business. In februari 2022 naar Leeuwarden gekomen om dezelfde opleiding te vervolgen op NHL Stenden. Binnen Io Vivat heb ik bij de introductiecommissie gezeten en zit ik momenteel bij de promotiecommissie. En ik kan met veel vreugde zeggen dat ik mij heb mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Ik ben een sociale en nieuwsgierige meid die graag nieuwe dingen probeert en zich graag omringt met positieve mensen. Ik heb in Leeuwarden helemaal mijn plekje gevonden en ben enorm blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik hoop jullie snel een keer te zien op de kroeg om samen een biertje te drinken!

website sophie.jpeg

Suus Luijben
Lichting 22

Hey Hey, ik ben Suus Luijben en ik ben 20 jaar. Ik kom uit Heiloo ( een klein dorpje naast Alkmaar ). Ik ben hier opgegroeid met mijn zusje en ouders. Afgelopen februari ben ik begonnen aan de hotelschool en ik ben meteen bij Io vivat gegaan en zo ben ik ook meteen in contact gekomen met Arachne. Ik heb hier echt de tijd van mijn leven en binnen io vivat zit ik ook nog bij bureau Social media. Voordat ik aan mijn opleiding begon heb ik altijd gehockeyd en ik vind het dan ook nog steeds leuk om te sporten! Verder houd ik van gezelligheid en gewoon lekker kletsen. Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

website sem.jpeg

Cindy Rietveld
Lichting 22

Hii! Ik ben Cindy Rietveld, 21 jaar en kom uit Woerden. Ik ben in september 2022 begonnen aan de hoge hotelschool in Leeuwarden. Voordat ik hier in Leeuwarden terecht kwam, heb ik de middelbare hotelschool afgerond in Amersfoort en heb ik een half jaar gewoond op Malta voor stage. Ik heb al veel buitenlandse ervaringen mogen beleven waarbij ik onder andere 7 jaar in Dubai heb gewoond. Na een succesvolle study start week heb ik mij aangesloten bij Iovivat en na vele gezellige borrels voelde ik mij meteen thuis bij Damesdispuut Arachne. Ik mag met trots zeggen dat ik een van de zittende dames ben van deze mooie club. Voor de rest ben ik sociaal, spontaan en hou ik erg van gezelligheid. Ik sla een drankje daarom niet snel af! Spreek mij vooral aan op de kroeg en doen wij gezellig een drankje met elkaar. Ik hoop je snel te zien :) Groetjesss

website cindy.jpeg
bottom of page