top of page

ZITTENDE LEDEN

Cindy Rietveld
Praeses 
Lichting 22

Hii! Ik ben Cindy Rietveld, 21 jaar en kom uit Woerden. Ik ben in september 2022 begonnen aan de hoge hotelschool in Leeuwarden. Voordat ik hier in Leeuwarden terecht kwam, heb ik de middelbare hotelschool afgerond in Amersfoort en heb ik een half jaar gewoond op Malta voor stage. Ik heb al veel buitenlandse ervaringen mogen beleven waarbij ik onder andere 7 jaar in Dubai heb gewoond. Na een succesvolle study start week heb ik mij aangesloten bij Iovivat en na vele gezellige borrels voelde ik mij meteen thuis bij Damesdispuut Arachne. Ik mag met trots zeggen dat ik een van de zittende dames ben van deze mooie club. Voor de rest ben ik sociaal, spontaan en hou ik erg van gezelligheid. Ik sla een drankje daarom niet snel af! Spreek mij vooral aan op de kroeg en doen wij gezellig een drankje met elkaar. Ik hoop je snel te zien :) Groetjesss

website cindy.jpeg

Marit Ellenkamp
Vice - Voorzitter
Lichting 22

Hi! Mijn naam is Marit Ellenkamp en ik ben 20 jaar! Ik kom uit Borculo, wat gelegen is in de Achterhoek! Ik heb mijn Middelbare Hotel Management afgerond en studeer nu dan ook Hotel Management aan NHL. Ik versterk de Ed & Willem bever commissie, maar vooral met het sfeerbeheer ;)! Ik hou erg veel van gezelligheid, feestjes en terrassen! Je kan me dus ook altijd vinden in de kroeg, tot dan!

website marit.JPG

Suus Luijben
Secretaris 
Lichting 22

Hey Hey, ik ben Suus Luijben en ik ben 20 jaar. Ik kom uit Heiloo ( een klein dorpje naast Alkmaar ). Ik ben hier opgegroeid met mijn zusje en ouders. Afgelopen februari ben ik begonnen aan de hotelschool en ik ben meteen bij Io vivat gegaan en zo ben ik ook meteen in contact gekomen met Arachne. Ik heb hier echt de tijd van mijn leven en binnen io vivat zit ik ook nog bij bureau Social media. Voordat ik aan mijn opleiding begon heb ik altijd gehockeyd en ik vind het dan ook nog steeds leuk om te sporten! Verder houd ik van gezelligheid en gewoon lekker kletsen. Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

website sem.jpeg

Georgia Vriends
Penningmeester
Lichting 22

Hiii, ik ben Georgia Vriends en 21 jaar oud. Ik kom uit een dorpje dicht bij Haarlem, genaamd Bennebroek. Daar woonde ik samen met mijn ouders en 2 broers. Voordat ik naar Leeuwarden verhuisde en hogere Hotelschool ging doen, heb ik MBO hotelschool gedaan in Amsterdam. Ik hou erg van reizen en ben dan ook 6 maanden naar Bonaire geweest in mijn tussenjaar. Toen ik afgelopen februari naar Leeuwarden kwam, hoorde ik veel goeie verhalen over Io Vivat en heb ik mij vrijwel gelijk aangesloten bij de vereniging. Met trots kan ik zeggen dat ik 1 van de dames van Damesdispuut Arachne ben.Zelf hou ik van terrassen en wijntjes doen met vrienden. Ik ben vaak tot in de late uurtjes te vinden op de kroeg. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje, dus spreek me vooral aan als je me tegenkomt!

website georgia.jpeg

Marije van de Waerdt
Lichting 21

Hola! Mijn naam is Marije van de Waerdt, 22 jaar en ik kom uit Driebergen op een steenworp afstand van het mooie Utrecht. In het weekend ga ik graag naar huis om een potje te voetballen. Na mijn MBO was ik eigenlijk wel klaar met school. Ik ben een echte horecatijger en wilde daarom meer kennis op doen over de hospitality branche en besloot ik toch nog te gaan studeren. Zo ben ik in Leeuwarden belandt en heb ik mij al snel aangesloten bij Io Vivat en zo kwam Arachne ook op mijn pad. Het is voor mij erg van belang dat als ik met je ga borrelen er genoeg mosterd voor de bitterballen aanwezig is! Een feestje sla ik nooit af, ondanks ik misschien iets vaker ‘nee’ zou moeten zeggen. Ik deel mijn enthousiasme over het (studenten)leven in Leeuwarden graag, dus wil je hier mee over weten of mij beter leren kennen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! Tot snel!

website maud.JPG

Luuke Roorda
Lichting 21

Hi hi! Ik ben Luuke, 21 jaartjes jong en kom uit Rhenen, waar ik 17 jaartjes met mijn ouders en mijn broer heb gewoond. Op dit moment heb ik een tussenjaartje, maar ik studeer Hoge Hotelschool. Ik ben vooral veel op de kroeg te vinden, want ik zit bij de Sociëteitscommissie! Verder ben ik vooral een gezelligheidsdier, en vind ik het heel moeilijk om nee tegen feestjes te zeggen. Vooral samen met al mijn lieve vriendinnetjes van Arachne zetten we elk feestje op zijn kop! Ga je een keer mee?

IMG_6870.JPG

Eline Kuiper
Lichting 21

Hallootjess, ik ben Eline Kuiper en ik ben 21 jaar oud en kom uit hartje Utrecht. Nadat ik in 2020 mijn havo had afgerond heb ik eerst nog een tussenjaar gehad in Malta. Hier heb ik mijn engels bijgespijkerd en vooral alle kroegen bezocht die het eiland te bieden had. 

Uiteindelijk heb ik mij in het hoge noorden geplaatst om aan de Hotelschool te studeren. Ik had veel goede verhalen over verenigingen gehoord en wist daardoor al snel dat ik bij Io Vivat wilde! Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotiecommissie en bij de Ploeg. Vanaf de eerste dag werd ik goed verwelkomd door de dames van Damesdispuut Arachne en hierdoor wist ik dat ik me hier thuis voelde. Dus daarom mag ik mij nu ook één van de spinnetjes noemen :). Mocht je een adtje met me willen doen in de kroeg? Spreek me dan vooral een keertje aan! Groetjess!

IMG_7043.JPG

Julia Visscher
Lichting 21

Mijn naam is Julia Visscher en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Leusden. In september 2021  ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo bij het leukste Dames Dispuut Arachne terecht gekomen. Binnen io vivat zit ik bij de A la carte commissie. Verder hou ik onwijs veel van gezelligheid, gekkigheid en genoeg feestjes. Vandaar dat mijn stem ook altijd hees is. Mocht je meer over mij willen weten ben ik altijd in voor een drankje! Hopelijk zien we elkaar snel een keertje !!

IMG_7031.JPG

Elka Straatsma
Lichting 21

Hiii, ik ben Elka Straatsma, ik ben 20 jaar en kom uit Zeewolde. Ik was 17 jaar toen ik naar Leeuwarden kwam en ik studeer aan de hogere hotelschool. Ik ben in augustus meteen bij Io Vivat gegaan en ook het mooie Damesdispuut Arachne kwam op mijn pad! Binnen Io Vivat zit ik bij Bureau Social Media waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan. In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn vrienden te vinden of met mijn hond Herman. Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik voor altijd op Curaçao te vinden. Kom gerust een keertje naar mij toe om te kletsen met een biertje erbij, hopelijk tot snel : )

IMG_7019.JPG

Sophie van Hilten
Lichting 22

Mijn naam is Sophie van Hilten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Velp en opgegroeid in het Gooische dorpje Huizen. Hiervoor heb ik Roc airport de stewardessen-opleiding gedaan in Hoofddorp en 7 maanden bij Tui gevlogen. Na MBO heb ik gereisd door Azië en heb ik een jaartje in Ho Chi Minh City, Vietnam gewoond. Hierna ben ik in Arnhem op de Hogeschool van start gegaan met de opleiding international business. In februari 2022 naar Leeuwarden gekomen om dezelfde opleiding te vervolgen op NHL Stenden. Binnen Io Vivat heb ik bij de introductiecommissie gezeten en zit ik momenteel bij de promotiecommissie. En ik kan met veel vreugde zeggen dat ik mij heb mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Ik ben een sociale en nieuwsgierige meid die graag nieuwe dingen probeert en zich graag omringt met positieve mensen. Ik heb in Leeuwarden helemaal mijn plekje gevonden en ben enorm blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik hoop jullie snel een keer te zien op de kroeg om samen een biertje te drinken!

website sophie.jpeg

Suuz ten Thij
Lichting 23

 

Hii! Ik ben Suuz ten Thij, ik ben 19 jaar oud en kom uit het oh zo leuke Enschede. Hier woon ik met mijn lieve ouders en tweelingzusje. Nadat ik mijn havo diploma heb binnen gehengeld ben ik voor 3 maanden naar Berlijn gegaan. Dit met de intensie om mijn Duits bij te spijkeren, maar ik heb vooral genoten van de onwijs vette techno/house scene en natuurlijk de cultuur die daar heerst. Ik ben daarna in september begonnen aan de opleiding hotel management school en tegelijkertijd heb ik mij aangesloten bij io vivat. Hier heb ik snel kennis mogen maken met damesdispuut arachne en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij deze lieve meiden! Verder zit ik bij sportcommissie ADAM, dus als je een keer lekker wil gaan sporten ga ik zeker mee! Voor de rest hou ik van aperol spritz, shoppen en lekker het leven vieren met mijn lieve vrienden en vriendinnen om mij heen.

Spreek mij vooral aan en hopelijk zie ik je snel op de kroeg.

IMG_3655.HEIC

Sakya Moreta Jansen

Lichting 23

 

Heeyyhooii,

Ik ben Sakya Moreta Jansen, ik ben 20 jaar en kom uit Rheden, een klein dorpje dichtbij Arnhem. Vóórdat ik aan de Hotelschool in Leeuwarden begon, heb ik een tussenjaar gehad waarin ik veel heb gereisd. Toen ik naar Leeuwarden ging heb ik mij meteen aangesloten bij de vereniging, en gelijk hierna bij het mooie damesdispuut van Arachne. Binnen de vereniging zit ik ook bij de Promotie commissie, dus wij komen elkaar vast nog wel een keertje tegen. Ik ben altijd in voor een feestje en gezelligheid, daarom ook vaak op de kroeg te vinden! Daarnaast vind ik het super leuk om iedereen te leren kennen, dus spreek mij vooral aan in de kroeg als je mij ziet! Hopelijk tot snel!!

a56bebf4-335b-476d-b816-117f0bfbed48_edited.jpg

Laura Koetje
Lichting 23

 

Hiii!! Ik ben Laura Koetje, 22 jaar en kom uit Amersfoort waar ik mijn hele leven al woon met mijn ouders en zusje. In september 2023 ben ik begonnen aan de hoge hotelschool in Leeuwarden, hiervoor heb ik een tussen jaar gehad nadat ik de middelbare hotelschool in Amersfoort had afgerond. In mijn tussenjaar heb ik veel gewerkt in de horeca en ben ik 1 maand met mijn beste vriendin door Thailand heen gaan backpacken. Ik ben in september meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo kwam damesdispuut Arachne al snel op mijn pad. Ik voelde mij meteen thuis en mag nu met trots zeggen dat ik een zittend lid ben van het mooiste damesdispuut van Leeuwarden! Ik ben erg sociaal, hou reizen en word heel blij van borrelavondjes met een lekker rood wijntje ;). Dus als je een keertje gezellig wil kletsen en/of een drankje wilt doen, spreek me gerust aan! Hopelijk zie ik je snel een keertje! xxx

5f7a8c19-fea1-4fa1-b999-3c501c954eae.HEIC

Milou Bierma

Lichting 23

 

Hoi ik ben Milou Bierma en ik kom uit Sassenheim, een dorpje dichtbij Leiden. Daar woonde ik samen met mijn mam, pap en mijn hondje. Voordat ik vertrok naar het gezellige Leeuwarden heb ik VWO gedaan en daarna een tussenjaar gehad. In mijn tussenjaar ben ik lekker veel gaan werken bij een strandtent en ben ik 3 maanden naar Afrika geweest. Toen ik naar Leeuwarden kwam wist ik gelijk dat ik bij Io Vivat wilde en zo gaande is ook Arachne op mijn pad gekomen. Ik ben vaak tot in de late uurtjes op de kroeg, want ik zit bij de Sociëteitscommissie. Kom gezellig een keer een biertje doen!

2c57dba9-7722-4011-be9e-feb5a885adf2.JPG

Noortje Aling
Lichting 23

Hiii, mijn naam is Noortje Aling en ik ben 18 jaar. Ik kom uit Amersfoort, hier woonde ik samen met mijn 2 zusjes en mijn ouders. Ik ga elk weekend nog naar huis, om in het prachtige Amersfoort uit te gaan. Na mijn Havo heb ik een tussenjaar gehad, en daarna heb ik besloten om naar de Hotelschool in Leeuwarden te gaan. Via mijn huisgenoten ben ik uiteindelijk bij Io vivat terecht gekomen. Al heel snel kwam ik over de vloer bij dames dispuut Arachne. Waar we met de leukste meiden samen altijd een feestje bouwen! Ik zit ook bij de promotiecommisie, de leukste en gezelligste commissie als je het mij vraagt. Over feestjes gesproken, daar zeg ik nooit nee tegen, en een drankje lust ik zeker! Kletsen is ook een van mijn hobby’s, stil ben ik eigenlijk nooit. Mocht je een keer een feestje willen bouwen of gezellig willen kletsen ben je bij mij aan het juiste adres! Liefsss

0b4ea4a3-c266-47ba-b2dd-1df086ce75eb.JPG

Kiki de Leeuw

Lichting 23

 

Hi! Mijn naam is Kiki en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Enschede waar ik ben opgegroeid samen met mijn 2 zussen. Vorige jaar ben ik nadat ik in Spanje heb gewoond en gestudeerd begonnen aan Hotel Management in Leeuwarden en ben ik lid geworden van io vivat. Hier heb ik kennis mogen maken met dames dispuut Arachne en ik voelde me meteen op mijn plek! Verder zit ik bij de sociëteitscommissie en mijn hobby’s zijn lekker wijntjes drinken met vriendinnen. Hopelijk zie ik je snel een keer op de kroeg!! Xx

02f70541-17d7-44f6-bace-9922b3ad0126.JPG
bottom of page