Zittende leden

LICHTING 2018

Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle Fleddérus en ik ben 22 jaar oud.

Ik kom uit het pittoreske dorpje genaamd Zeijen in Drenthe. Hier ben ik opgegroeid in een bakkersgezin. Ik ben van Lichting 2018 bij Arachne en ga naar mijn 3e jaar van de Hotelschool. Binnen Io Vivat heb ik 2 jaar bij de Sociëteitscommissie gezeten, ben ik de Ceremoniemeester van Bestuur Wassenaar geweest en ben ik dit jaar Vice-voorzitter van het Dagelijks Bestuur! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sieraden te maken, op het terras bij de Walrus te zitten of te koken voor mijn vrienden of familie! 

Wil je mij beter leren kennen? Schroom dan zeker niet mij aan te spreken op de Kroeg waar ik vaak te vinden ben!

LICHTING 2019 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne de Roos en ik ben 21 jaar oud.

Ik kom uit Wageningen. In september 2019 begon ik op Stenden met de Hogere Hotelschool en ik kon gelijk instromen naar het tweede jaar omdat mijn vooropleiding aansloot op deze studie. 

In 2019 ben ik ook lid geworden van Io Vivat en Damesdispuut Arachne. Binnen Arachne bekleed ik de functie Vice-voorzitter . Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotie Commissie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te terrassen, lekker te koken, te stappen en natuurlijk tijd doorbrengen met Arachne. 

Ik ben altijd te vinden op de kroeg voor een biertje en leuke gesprekken!!

Camila

Mijn naam is Camila Kranen Schieven en ik ben momenteel 20 jaar.

Ik woon thuis thuis in Warnsveld en momenteel studeer aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Waar ik samen met Amber, Sanne en Mariëlle in het Dispuutshuis op de Peperstraat woon. Ik zit in mijn tweede jaar en heb het ontzettend naar mijn zin! Binnen Arachne ben ik Secretaris en binnen IoVivat zit ik bij de Gastronomie en Cultuur Commissie. Ik vind het dan ook erg leuk om gezellig samen te koken, wijntjes te drinken en theetjes met zelf gemaakte taartjes te doen om gezellig bij te kletsen!

Michelle

Mijn naam is Michelle van Lierop en ik ben 19 jaar.

Ik ben de opleiding begonnen toen ik 17 was dus ik ben de Benjamin van de groep. Ik studeer sinds vorig jaar aan de hotelschool in Leeuwarden en zit daar nu ook op kamers op verenigingshuis de Speelman.

Oorspronkelijk kom ik uit Zeewolde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een terrasje te pakken met vrienden, maar ook hou ik ervan om naar de sportschool te gaan. Ik zit sinds vorig jaar bij de Studentenvereniging Io Vivat en ben ik daarna bij het mooiste Damesdispuut Arachne gegaan. Zelf vond ik het leuk om meer voor de vereniging te betekenen, dus heb ik mij aangesloten bij de á la Carte commissie. Ik studeer met heel veel plezier in Leeuwarden en hoop je snel te zien!

Isa

Mijn naam is Isa Kamminga & ik ben 20 jaar.

Ik kom uit Eelde, een dorp naast Groningen. In september 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Tourism Management & in februari ben ik lid geworden van Io Vivat.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, ik speel namelijk hockey & tennis. Daarnaast vind in het leuk om drankjes te doen met vriendinnen & te bakken (of naja, vooral het opeten). Hopelijk tot snel!

LICHTING 2020

Joyce

Hii mijn naam is Joyce Ruijgrok. Ik ben 19 jaar. Heb mijn hele leven in het buitenland gewoond door mijn vaders werk, zoals in Lagos, Maleisië en Indonesië. Toen ik 11 was hebben wij ons lekker in Deventer gevestigd. Studeer nu hotelmanagement en zit nu in het 2de jaar. Heb hiervoor Middelbare hotel school gedaan in Hengelo. Verder ben ik graag aanwezig op feestjes en hou van gezelligheid! Mijn vriendinnen beschrijven mij als een zelfverzekerde dame die erg sociaal is en altijd in is voor een avontuur! Ik hoop je gauw te kunnen ontmoeten onder het genot van een lekker koud biertje in de kroeg! :)

Gwen

Haii, Ik ben Gwen Bons en ben 18 jaar oud. Op dit moment woon ik in het mooie Leeuwarden en in het weekend ben ik thuis te vinden in Twente met mijn lieve familie en mijn honden Ben en Billie. Ik heb in 2019 de HAVO afgerond en ben daarna 3 maanden naar Bonaire gegaan om vrijwilligers werk te doen bij een honden asiel en te werken in een hotel. Nu zit ik in het 1e jaar van de hotelschool en tot nu toe bevalt het me allemaal heel goed en heb ik super veel leuke mensen ontmoet. Ondanks Corona hebben we de tijd samen heel gezellig ingevuld. Ik hoop jullie binnenkort te zien op de kroeg, zodat we gezellig een biertje kunnen doen!!

Jeannelle

Mijn naam is Jeannelle van de Veen, ik ben 19 jaar oud en kom uit Nijkerk. Ik ben in september 2020 begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat en zo bij het onwijs leuke Damesdispuut Arachne terecht gekomen. Binnen Io vivat zit ik bij de Evenementen Commissie. Waar ik mijn passie voor organiseren kan uitoefenen. 

Wil je mij beter leren kennen stuur me dan gerust een berichtje en hopelijk tot snel!

Floor

Hoihoi!!! Mijn naam is Floor de Boer, ik ben 21 jaar kom uit Zevenaar. 
Ik ben zeker niet vies van een avontuurtje, zo heb ik tijdens mijn vooropleiding Wellness & Lifestyle, stage gelopen op het strand van Ameland en in Marbella. 

Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik full-time gaan werken in de horeca en vervolgens gaan backpacken door Zuid-Oost Azië. 

Na mijn reis ben ik begonnen aan de Hotelschool en heb ik direct besloten om mij bij Io Vivat aan te sluiten zodat ik zoveel mogelijk uit mijn studententijd kan halen.
Verder hou ik er onwijs van om flink te borrelen. Je zult mij waarschijnlijk dan ook nog vaak zien met bier en stokbrood met roomboter en zout.
 

Willemijn

Janneke

Hoihoi! Mijn naam is Willemijn Verveld, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Apeldoorn! In september 2020 ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden nadat ik mijn havo diploma heb gehaald. Sinds september ben ik lid van Io vivat! Ik ben heel erg blij met deze keuze, omdat ik in een korte tijd heel veel leuke mensen en Arachne heb ontmoet. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, zoals terrasjes pakken, shoppen en uitgaan! Daarnaast heb ik heel lang gevolleybald en ga ik regelmatig naar de sportschool. 
Mocht je meer over mij te willen weten ben ik altijd in voor een drankje en gezelligheid! 
Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

Ik ben Janneke ten Hoor en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Sneek en ben dus lekker binnen de provincie gebleven. Sinds september woon ik in Leeuwarden in het prachtige huis Tuinen. Ik heb in 2020 mijn HAVO diploma gehaald en gelijk daarna naar de leukste opleiding van Leeuwarden gegaan, namelijk hotelschool. Ik wilde eerst niet bij deze vereniging, maar toen ik me had ingeschreven wilde ik gelijk bij Arachne. Verder ben ik 1e penningmeester binnen de lustrumcommissie en speel ik bij het hockeyteam van de vereniging. Naast Arachne werk ik in de horeca in Leeuwarden en dat doe ik met veel lol en plezier! Lijkt het je nou leuk om wat meer over mij of over het verenigingsleven te weten komen, stuur me dan een berichtje! En misschien tot snel.

Puck

Mijn naam is Puck Houdijk en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Alkmaar genaamd Bergen. Ik ben hier opgegroeid samen met mijn 2 zussen en reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten! Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en actief bezig te zijn. 

Nadat ik mijn VWO diploma had gehaald heb ik er voor gekozen om een tussenjaar te nemen. In dit tussenjaar heb ik veel gewerkt en ben ik naar Zuid-Afrika en Zanzibar geweest. Hier heb ik onder andere vrijwilligerswerk gedaan en gedoken en gesurft. Na deze fantastische ervaring ben ik naar Leeuwarden verhuisd en begonnen aan de Hogere Hotelschool. Hiernaast ben ik lid geworden van Io Vivat en heb ik mij aan mogen sluiten bij Arachne! Ik heb mij ook aan mogen sluiten bij de Promotiecommissie en de Gastronomie en Cultuur commissie. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en heb al veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt!

Wil je mij beter leren kennen? Stuur dan gerust een berichtje, ik ben altijd in voor een gezellig drankje!

Rosalie

Mijn naam is Rosalie Jut en ik ben 19 jaren oud. Ik ben geboren in Geldermalsen, hier woon ik al mijn hele leven. Dit ligt tussen s’ Hertogenbosch en Utrecht in. Voor dat ik naar de Hoge hotelschool in Leeuwarden ging deed ik de middelbare hotelschool in Wageningen. Ik ben gek op oude muziek en heb dit van thuis uit meegekregen. IOok heb ik mijn hele leven gekorfbald maar daar ben ik mee gesport en ga nu naar de sportschool. Ik word vaak omschreven als lekker gek en doe graag lekker mijn eigen ding! Verder ben ik gek op koken en doe dit dan ook graag uitgebreid..!!

Britt

Hi, mijn naam is Britt Lucas en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Leersum. Voordat ik ging studeren heb ik eerst een tussenjaar genomen. In dat tussenjaar ben ik gaan werken in de horeca, maar heb ook 3 maanden gebackpacked door Zuidoost-Azië, dit was een geweldige ervaring. Sinds september 2020 studeer ik aan de hogere hotelschool in het o zo gezellige Leeuwarden. Hier ben ik direct lid geworden bij Io Vivat en later mocht ik mij aansluiten bij het mooie damesdispuut Arachne. Daarnaast zit ik ook bij de lustrum commissie. Hopelijk tot snel!

Nadine

Hi!! Mijn naam is Nadine Schneider en ik ben 20 jaar oud. 
Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Hem en later met mijn moeder en zus verhuisd naar de Zaanstad. In 2019 heb ik na een interieur studie toch gekozen voor de Hotelschool, wat ik eigenlijk vanaf jongs af aan altijd al wilde doen. Ik heb er voor gekozen om pas in het tweede jaar van mijn studie bij IoVivat te gaan omdat ik mij eerst wilde focussen op school. In de eerste week dat ik mij had aangemeld bij de vereniging kwam ik erachter dat dit echt een TOP keuze was en leerde ik super snel heel veel mensen kennen! Binnen Arachne ben ik nu met veel plezier drinkend lid. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar festivalletjes te gaan, terrasjes pakken en heel lekker te eten!

Ik hoop jullie snel te zien op de kroeg!!