top of page

ZITTENDE LEDEN

Sakya Moreta Jansen
Praeses 
Lichting 23

Heeyyhooii,

Ik ben Sakya Moreta Jansen, ik ben 21 jaar en kom uit Rheden, een klein dorpje dichtbij Arnhem. Vóórdat ik aan de Hotelschool in Leeuwarden begon, heb ik een tussenjaar gehad waarin ik veel heb gereisd. Toen ik naar Leeuwarden ging heb ik mij meteen aangesloten bij de vereniging, en gelijk hierna bij het mooie damesdispuut van Arachne. Binnen de vereniging zit ik ook bij de Promotie commissie, dus wij komen elkaar vast nog wel een keertje tegen. Ik ben altijd in voor een feestje en gezelligheid, daarom ook vaak op de kroeg te vinden! Daarnaast vind ik het super leuk om iedereen te leren kennen, dus spreek mij vooral aan in de kroeg als je mij ziet! Hopelijk tot snel!!

278d3499-dfa7-40ab-9ae2-7590d020569a.HEIC

Marit Ellenkamp
Vice - Voorzitter
Lichting 22

Hi! Mijn naam is Marit Ellenkamp en ik ben 21 jaar! Ik kom uit Borculo, wat gelegen is in de Achterhoek! Ik heb mijn Middelbare Hotel Management afgerond en studeer nu dan ook Hotel Management aan NHL. Ik hou erg veel van gezelligheid, feestjes en terrassen! Je kan me dus ook altijd vinden in de kroeg, tot dan!

8e08ace4-fb80-462e-87d3-d105fee67482.HEIC

Suus Luijben
Secretaris 
Lichting 22

Hey Hey, ik ben Suus Luijben en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Heiloo ( een klein dorpje naast Alkmaar ). Ik ben hier opgegroeid met mijn zusje en ouders. Afgelopen februari ben ik begonnen aan de hotelschool en ik ben meteen bij Io vivat gegaan en zo ben ik ook meteen in contact gekomen met Arachne. Ik heb hier echt de tijd van mijn leven en binnen io vivat zit ik ook nog bij bureau Social media. Voordat ik aan mijn opleiding begon heb ik altijd gehockeyd en ik vind het dan ook nog steeds leuk om te sporten! Verder houd ik van gezelligheid en gewoon lekker kletsen. Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

fb1b481e-1059-460b-a507-64b5588acb6f.JPG

Georgia Vriends
Penningmeester
Lichting 22

Hiii, ik ben Georgia Vriends en 22 jaar oud. Ik kom uit een dorpje dicht bij Haarlem, genaamd Bennebroek. Daar woonde ik samen met mijn ouders en 2 broers. Voordat ik naar Leeuwarden verhuisde en hogere Hotelschool ging doen, heb ik MBO hotelschool gedaan in Amsterdam. Ik hou erg van reizen en ben dan ook 6 maanden naar Bonaire geweest in mijn tussenjaar. Toen ik afgelopen februari naar Leeuwarden kwam, hoorde ik veel goeie verhalen over Io Vivat en heb ik mij vrijwel gelijk aangesloten bij de vereniging. Met trots kan ik zeggen dat ik 1 van de dames van Damesdispuut Arachne ben.Zelf hou ik van terrassen en wijntjes doen met vrienden. Ik ben vaak tot in de late uurtjes te vinden op de kroeg. Ik ben altijd in voor een gezellig praatje, dus spreek me vooral aan als je me tegenkomt!

1d114b3c-54a4-471f-a31f-bfa086bc07c4.HEIC

Luuke Roorda
Lichting 21

Hi hi! Mijn naam is Luuke ben 22 jaar en ik ben lichting 21 van Arachne! Ik zit nu al een tijdje in het fantastische Leeuwarden en geniet nog elke dag! In mijn eerste jaar was ik ook lid van de Sociëteitscommissie en daarna zat ik in het Dagelijks Bestuur als Coördinator der Sociëteit. Ik vind het mega leuk om te borrelen, feesten en heerlijk te eten en mijn favoriete plek in Leeuwarden is dan natuurlijk ook de Kroeg en ons Dispuutshuis! Kom jij een keertje mee feesten? 

11c37cd0-1359-4e4a-b1e6-1bda1c94d870.heic

Sophie van Hilten
Lichting 22

Mijn naam is Sophie van Hilten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Velp en opgegroeid in het Gooische dorpje Huizen. Hiervoor heb ik Roc airport de stewardessen-opleiding gedaan in Hoofddorp en 7 maanden bij Tui gevlogen. Na MBO heb ik gereisd door Azië en heb ik een jaartje in Ho Chi Minh City, Vietnam gewoond. Hierna ben ik in Arnhem op de Hogeschool van start gegaan met de opleiding international business. In februari 2022 naar Leeuwarden gekomen om dezelfde opleiding te vervolgen op NHL Stenden. Binnen Io Vivat heb ik bij de introductiecommissie gezeten en zit ik momenteel bij de promotiecommissie. En ik kan met veel vreugde zeggen dat ik mij heb mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Ik ben een sociale en nieuwsgierige meid die graag nieuwe dingen probeert en zich graag omringt met positieve mensen. Ik heb in Leeuwarden helemaal mijn plekje gevonden en ben enorm blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik hoop jullie snel een keer te zien op de kroeg om samen een biertje te drinken!

website sophie.jpeg

Laura Koetje
Lichting 23

Hiii!! Ik ben Laura Koetje, 22 jaar en kom uit Amersfoort waar ik mijn hele leven al woon met mijn ouders en zusje. In september 2023 ben ik begonnen aan de hoge hotelschool in Leeuwarden, hiervoor heb ik een tussen jaar gehad nadat ik de middelbare hotelschool in Amersfoort had afgerond. In mijn tussenjaar heb ik veel gewerkt in de horeca en ben ik 1 maand met mijn beste vriendin door Thailand heen gaan backpacken. Ik ben in september meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo kwam damesdispuut Arachne al snel op mijn pad. Ik voelde mij meteen thuis en mag nu met trots zeggen dat ik een zittend lid ben van het mooiste damesdispuut van Leeuwarden! Ik ben erg sociaal, hou van reizen en word heel blij van borrelavondjes met een lekker rood wijntje ;). Dus als je een keertje gezellig wil kletsen en/of een drankje wilt doen, spreek me gerust aan! Hopelijk zie ik je snel een keertje! xxx

IMG_1226.HEIC

Noortje Aling
Lichting 23

Hiii, mijn naam is Noortje Aling en ik ben 18 jaar. Ik kom uit Amersfoort, hier woonde ik samen met mijn 2 zusjes en mijn ouders. Ik ga elk weekend nog naar huis, om in het prachtige Amersfoort uit te gaan. Na mijn Havo heb ik een tussenjaar gehad, en daarna heb ik besloten om naar de Hotelschool in Leeuwarden te gaan. Via mijn huisgenoten ben ik uiteindelijk bij Io vivat terecht gekomen. Al heel snel kwam ik over de vloer bij dames dispuut Arachne. Waar we met de leukste meiden samen altijd een feestje bouwen! Ik zit ook bij de promotiecommisie, de leukste en gezelligste commissie als je het mij vraagt. Over feestjes gesproken, daar zeg ik nooit nee tegen, en een drankje lust ik zeker! Kletsen is ook een van mijn hobby’s, stil ben ik eigenlijk nooit. Mocht je een keer een feestje willen bouwen of gezellig willen kletsen ben je bij mij aan het juiste adres! Liefsss

d90b54c4-3352-494c-8d6f-5ccfbf8d1ce6.JPG

Suuz ten Thij
Lichting 23

Hii! Ik ben Suuz ten Thij, ik ben 19 jaar oud en kom uit het oh zo leuke Enschede. Hier woon ik met mijn lieve ouders en tweelingzusje. Nadat ik mijn havo diploma heb binnen gehengeld ben ik voor 3 maanden naar Berlijn gegaan. Dit met de intensie om mijn Duits bij te spijkeren, maar ik heb vooral genoten van de onwijs vette techno/house scene en natuurlijk de cultuur die daar heerst. Ik ben daarna in september begonnen aan de opleiding hotel management school en tegelijkertijd heb ik mij aangesloten bij io vivat. Hier heb ik snel kennis mogen maken met damesdispuut arachne en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij deze lieve meiden! Verder zit ik bij sportcommissie ADAM, dus als je een keer lekker wil gaan sporten ga ik zeker mee! Voor de rest hou ik van aperol spritz, shoppen en lekker het leven vieren met mijn lieve vrienden en vriendinnen om mij heen.

Spreek mij vooral aan en hopelijk zie ik je snel op de kroeg.

d6924ca2-1c19-4540-9d8a-3d55237891b2.HEIC

Kiki de Leeuw
Lichting 23

Hi! Mijn naam is Kiki en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Enschede waar ik ben opgegroeid samen met mijn 2 zussen. Vorige jaar ben ik nadat ik in Spanje heb gewoond en gestudeerd begonnen aan Hotel Management in Leeuwarden en ben ik lid geworden van io vivat. Hier heb ik kennis mogen maken met dames dispuut Arachne en ik voelde me meteen op mijn plek! Verder zit ik bij de sociëteitscommissie en mijn hobby’s zijn lekker wijntjes drinken met vriendinnen. Hopelijk zie ik je snel een keer op de kroeg!! Xx

d7c5dd01-74f6-4040-82d6-b5e1e0f3bf86.HEIC

Milou Bierma
Lichting 23

 

Hoi ik ben Milou Bierma, 19 jaar oud en ik kom uit Sassenheim, een dorpje dichtbij Leiden. Daar woonde ik samen met mijn mam, pap en mijn hond. Voordat ik vertrok naar het gezellige Leeuwarden heb ik VWO gedaan en daarna heb ik een tussenjaar gehad. In mijn tussenjaar ben ik lekker veel gaan werken bij een strandtent en ben ik 3 maanden naar Afrika geweest waar ik onder andere vrijwilligerswerk heb gedaan. Toen ik naar Leeuwarden kwam wist ik gelijk dat ik bij Io Vivat wilde en zo gaande is ook Arachne op mijn pad gekomen. Ik ben vaak tot in de late uurtjes op de kroeg te vinden want ik zit bij de Sociëteitscommissie. Kom gezellig een keer een biertje doen!

IMG_0418.HEIC
bottom of page