top of page

ZITTENDE LEDEN

Chamine Ten Wolde
Praeses 
Lichting 21

Mijn naam is Chamine ten Wolde en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein plaatstje in het Zuiden van Friesland, genaamd: Haulerwijk. Sinds september 2021 ben in te vinden in Leeuwarden en volg ik met veel plezier de Hogere Hotelschool aan NHL Stenden!! Hiervoor heb ik de middelbare hotelschool afgerond in Groningen. Ik vind het enorm leuk om me te omringen met mensen en haal hier enorm veel plezier uit. Ook ben ik aangesloten bij de promotie- commissie binnen Io Vivat en heb ik mogen aansluiten bij Damesdispuut Arachne. Voor de rest ben ik een enthousiaste en sociale meid die altijd in is voor een leuk praatje en voor het pakken van een terrasje of feestje!! Mijn vriendinnen omschrijven mij ook wel als: ‘’ lekker zichzelf en altijd vrolijk ‘’.  Ik hoop je snel te zien en dan maken we gezellig een praatje en drinken we een lekker koud biertje! 

IMG_6997.JPG

Iris Posthouwer
Vice - Voorzitter
Lichting 21

Hi! Ik ben Iris Posthouwer en 20 jaar oud. Geboren in het dorpje genaamd Putten midden op de Veluwe. Hier ben ik te vinden ben met mijn ouders, broer, 2 zussen en natuurlijk mijn vrienden. 

Voordat ik in Leeuwarden terecht kwam heb ik de MBO hotelschool afgerond in Zwolle. Hier heb ik al hele mooie reizen aan overgehouden zoals een stage in Malta. En nu begonnen aan de felbegeerde Hogere Hotelschool.

Al snel heb ik mij mogen aansluiten binnen de vereniging waar ik geen moment spijt van heb! Binnen Io Vivat ben ik actief bij Sport Commissie ADAM. Gezellig borrelen ben ik altijd voor in, maar daarna moet het er wel weer afgetraind worden natuurlijk! 

Ik heb helemaal mijn plek gevonden in Leeuwarden waaronder nu ook bij Arachne. Het liefst ben ik te vinden op het terras, korfbalveld of op avontuur. En Leeuwarden zelf is al een groot avontuur! 

Eline Kuiper
Secretaris 
Lichting 21

Hallootjess, ik ben Eline Kuiper en ik ben 20 jaar oud en kom uit hartje Utrecht. Nadat ik in 2020 mijn havo had afgerond heb ik eerst nog een tussenjaar gehad in Malta. Hier heb ik mijn engels bijgespijkerd en vooral alle kroegen bezocht die het eiland te bieden had. 

Uiteindelijk heb ik mij in het hoge noorden geplaatst om aan de Hotelschool te studeren. Ik had veel goede verhalen over verenigingen gehoord en wist daardoor al snel dat ik bij Io Vivat wilde! Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotiecommissie en bij de Ploeg. Vanaf de eerste dag werd ik goed verwelkomd door de dames van Damesdispuut Arachne en hierdoor wist ik dat ik me hier thuis voelde. Dus daarom mag ik mij nu ook één van de spinnetjes noemen :). Mocht je een adtje met me willen doen in de kroeg? Spreek me dan vooral een keertje aan! Groetjess!

IMG_7043.JPG

Pien van Doorn
Penningmeester
Lichting 21

Hoi hoi ! Mijn naam is Pien van Doorn en ben 21 jaar. Ik kom uit De Bilt, een dorpje rechts naast Utrecht. Voordat ik naar het hoge noorden kwam heb ik eerst de middelbare hotelschool gedaan in Amersfoort. Dit heb ik voortgezet en doe nu daarom ook de studie international hospitality management. Voordat ik hier in Leeuwarden kwam wist ik al zeker; ik wil alles uit die 2,5 jaar school halen!! Dus ik had mij al snel ingeschreven bij Io Vivat. Binnen Io Vivat zit ik bij de promotiecommissie. Na heel veel leuke borrels en feestjes heb ik mijn hart verloren bij Damesdispuut Arachne. Sinds kort ben ik dan ook een van de 21 zittende dames! Binnen Damesdispuut Arachne ben ik de Penningmeester. Mocht je informatie willen over het studentenleven of een kort praatje, stuur me zeker een berichtje of spreek me aan! Hoi hé!!!

IMG_7008.JPG

Suzanne de Roos
Lichting 19

Mijn naam is Suzanne de Roos en ik ben 21 jaar oud.

Ik kom uit Wageningen. In september 2019 begon ik op Stenden met de Hogere Hotelschool en ik kon gelijk instromen naar het tweede jaar omdat mijn vooropleiding aansloot op deze studie. 

In 2019 ben ik ook lid geworden van Io Vivat en Damesdispuut Arachne. Binnen Arachne bekleed ik de functie Vice-voorzitter . Binnen Io Vivat zit ik bij de Promotie Commissie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te terrassen, lekker te koken, te stappen en natuurlijk tijd doorbrengen met Arachne. 

Ik ben altijd te vinden op de kroeg voor een biertje en leuke gesprekken!!

IMG_6882.JPG

Joyce Ruijgrok
Lichting 20

​Hoi hoii! Mijn naam is Joyce Ruijgrok, ik studeer momenteel hotel management op NHL Stenden. Ik kom uit het mooie Deventer en woon nu 1,5 jaar in Leeuwarden in een verenigingshuis ‘Huize 21’. Mijn vriendinnen beschrijven mij als een zelfverzekerde dame die erg sociaal is en altijd in is voor een avontuur! Ik heb tot mijn 11e op verschillende plekken in het buitenland gewoond. Verder zit ik bij de Ed & Willem bever commissie! Enkele steekwoorden die mij typeren zijn: citroën, extravert, koude patat, half thais, pic your moment en rode wijnliefhebber. Ik hoop je gauw te kunnen ontmoeten onder het genot van een lekker koud biertje in de kroeg! :) #wie trekt een bak #gas eroopp!!!

Gwen Bons
Lichting 20

Haii, Ik ben Gwen Bons en ben 20 jaar oud. Op dit moment woon ik in het mooie Leeuwarden en in het weekend ben ik thuis te vinden in Twente met mijn lieve familie en mijn honden Ben en Billie. Ik heb in 2019 de HAVO afgerond en ben daarna 3 maanden naar Bonaire gegaan om vrijwilligers werk te doen bij een honden asiel en te werken in een hotel. Nu zit ik in het 2e jaar van de hotelschool en tot nu toe bevalt het me allemaal heel goed en heb ik super veel leuke mensen ontmoet. Ondanks Corona hebben we de tijd samen heel gezellig ingevuld. Ik hoop jullie binnenkort te zien op de kroeg, zodat we gezellig een biertje kunnen doen!!

IMG_7093.JPG

Puck Houdijk
Lichting 20

Mijn naam is Puck Houdijk en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in de buurt van Alkmaar genaamd Bergen. Ik ben hier opgegroeid samen met mijn 2 zussen en reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten! Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en actief bezig te zijn. 
Nadat ik mijn VWO diploma had gehaald heb ik er voor gekozen om een tussenjaar te nemen.  Na deze fantastische ervaring ben ik naar Leeuwarden verhuisd en begonnen aan de Hogere Hotelschool. Hiernaast ben ik lid geworden van Io Vivat en heb ik mij aan mogen sluiten bij Arachne! Binnen Arachne ben ik 1e secretaris geweest. Ik heb bij de Promotiecommissie gezeten en ben Voorzitter geweest van de Gastronomie en Cultuur Commissie. Momenteel ben ik Algemeen Lid binnen het Dagelijks Bestuur. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en heb al veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt!
Wil je mij beter leren kennen? Stuur dan gerust een berichtje, ik ben altijd in voor een gezellig drankje!

IMG_6937.JPG

Jeannelle van de Veen
Lichting 20

Mijn naam is Jeannelle van de Veen, ik ben 20 jaar oud en kom uit Nijkerk. Ik ben in september 2020 begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat en zo bij het onwijs leuke Damesdispuut Arachne terecht gekomen. Binnen Io vivat zit ik bij de Evenementen Commissie. Waar ik mijn passie voor organiseren kan uitoefenen. 

Wil je mij beter leren kennen stuur me dan gerust een berichtje en hopelijk tot snel!

IMG_6902.JPG

Floor de Boer
Lichting 20

Hoihoi!!! Mijn naam is Floor de Boer, ik ben 22 jaar oud en kom uit Zevenaar. 
Ik ben zeker niet vies van een avontuurtje, zo heb ik tijdens mijn vooropleiding, stage gelopen op het strand van Ameland en in Marbella. 
Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik full-time gaan werken in de horeca en vervolgens gaan backpacken door Zuid-Oost Azië. 
Na mijn reis ben ik begonnen aan de Hotelschool en heb ik direct besloten om mij bij Io Vivat aan te sluiten zodat ik zoveel mogelijk uit mijn studententijd kan halen. Zo ben ik ook bij Dames Dispuut Arachne terecht gekomen en ben ik momenteel Vice-Voorzitter der Sociëteitscommissie.  
Verder hou ik er onwijs van om flink te borrelen. Je zult mij waarschijnlijk dan ook nog vaak zien met bier en stokbrood met roomboter en zout.

IMG_7028.JPG

Willemijn Verveld
Lichting 20

Hoihoi! Mijn naam is Willemijn, hier in Leeuwarden sta ik bekend als Viev! Ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Apeldoorn. Ik zit nu in het 3e jaar van de Hotelschool. Daarnaast ben ik ook lid van de Promotiecommissie, waar ik met heel veel enthousiasme help in de Study Start Weeks. Ik heb mijn hele leven gevolleybald en ga nu vooral naar de sportschool. Ik ben een aanwezige en enthousiaste meid die altijd in is voor gezelligheid en gekkigheid. Daarnaast ben ik vaak te vinden op de kroeg en sla ik een biertje niet snel af.
Mocht je meer over mij te willen weten ben ik altijd in voor een drankje en gezelligheid! 
Hopelijk zien we elkaar snel een keertje!

IMG_7065.JPG

Janneke Ten Hoor
Lichting 20

Ik ben Janneke ten Hoor, 21 jaar oud en ik kom uit Sneek. Sinds september 2020 woon ik in Leeuwarden in het prachtige huis de Tuinen. Nadat ik mijn diploma had ontvangen, heb ik gelijk de keuze gemaakt om in mijn ouders hun voetsporen te treden en ook hogere hotelschool te gaan doen. Eenmaal in Leeuwarden aangekomen, zag ik de roze groene dames lopen en was ik om: ik wil bij Arachne. En dat is gebeurd met als gevolg de meest fantastische studententijd die ik me kan voorstellen. Verder bekleed ik de functie Secretaris binnen de Promotiecommissie en speelde ik bij het hockeyteam van de vereniging. Ik hou van spontane acties en wordt dan ook altijd omschreven als een grappige, vrolijke en spontane meid. Misschien tot snel op de kroeg, want wie is daar nou niet het liefst met een biertje in de hand!

Britt Lucas 
Lichting 20

Hi, mijn naam is Britt Lucas en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Leersum. Voordat ik ging studeren heb ik eerst een tussenjaar genomen. In dat tussenjaar ben ik gaan werken in de horeca, maar heb ook 3 maanden gebackpacked door Zuidoost-Azië, dit was een geweldige ervaring. Sinds september 2020 studeer ik aan de hogere hotelschool in het o zo gezellige Leeuwarden. Hier ben ik direct lid geworden bij Io Vivat en later mocht ik mij aansluiten bij het mooie damesdispuut Arachne. Daarnaast zat ik ook bij de lustrum commissie. Hopelijk tot snel!

IMG_6920.JPG

Nadine Schneider
Lichting 20

Hi!! Mijn naam is Nadine Schneider en ik ben 22 jaar oud. 
Ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Hem en later met mijn moeder en zus verhuisd naar de Zaanstad. In 2019 heb ik na een interieur studie toch gekozen voor de Hotelschool, wat ik eigenlijk vanaf jongs af aan altijd al wilde doen. Ik heb er voor gekozen om pas in het tweede jaar van mijn studie bij IoVivat te gaan omdat ik mij eerst wilde focussen op school. In de eerste week dat ik mij had aangemeld bij de vereniging kwam ik erachter dat dit echt een TOP keuze was en leerde ik super snel heel veel mensen kennen! Binnen Arachne ben ik nu met veel plezier drinkend lid. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar festivalletjes te gaan, terrasjes pakken en heel lekker te eten!
Ik hoop jullie snel te zien op de kroeg!!

IMG_6956.JPG

Jip Boerma
Lichting 21

Hi! Ik ben Jip Boerma en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit Weesp waar ik altijd woonde met mijn ouders en twee zussen. Ik ben na het behalen van mijn havo en vwo diploma begonnen aan de hoge hotelschool hier in het knusse Leeuwarden. 

Ik ben gelijk bij IoVivat gekomen waar ik geen moment spijt van heb. Hier zit ik bij de Ed & Willem bever commissie. Nu zit ik bij Arachne, lichting 21, waar ik ontzettend leuke en fijne vriendinnetjes heb voor het leven! Zelf hou ik erg van gezelligheid, feestjes, terrasjes en lekker met vrienden en vriendinnen zijn. 

Stuur me gerust een berichtje als je het leuk lijkt om even gezellig te kletsen en anders zien we elkaar vast nog in de kroeg!!

IMG_6962.JPG

Marijn Zuiker 
Lichting 21

Heyhoi!! Mijn naam is Marijn, 20 jaar en sinds September begonnen aan de welbekende hogere hotelschool. Ik ben na de HAVO een verkort mbo gaan doen, waardoor ik 2 jaar kon uitkijken naar deze mooie tijd. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Wilnis, waar we het met 5 man sterk altijd goed naar ons zin hebben. Nu ik me heb aangesloten bij Arachne heb ik er nog een prachtige familie bij . Ik ben gek op avontuur, vrienden en gekkigheid, hiervoor ben ik in Leeuwarden op de perfecte plek. Ik hou ervan op mijn dagen lekker vol te plannen met van alles en nog wat zoals; sporten, creatief bezig zijn, wijntjes of lekker beppen met een kopje thee ;) Niet vergeten dat je me altijd kan wakker maken voor een lekkere pannenkoek met stroop en poederzuiker. 

Hopelijk tot heel snel!!

IMG_6986.JPG

Willeke Doeschot
Lichting 21

Mijn naam is Willeke Doeschot, 22 jaar en ik kom uit Ambt-Delden, dat ligt in het mooie Twente. Ik studeer aan de hogere hotelschool en woon op huize Bagijn. Hier vinden de nodige feestjes plaats, maar ook zeker de chill avondjes. Toen ik in Leeuwarden kwam heb ik mij gelijk aangemeld voor de leukste vereniging van Leeuwarden, Io Vivat. Binnen de vereniging ben ik elke dinsdagavond aan het koken op de kroeg met de Gastronomie & Cultuur Commissie. Ik ben graag in het weekend in Twente om mijn ouders en zusjes te zien. Naast dat hou ik er erg van om bezig te zijn met mijn paard Duc. Sinds kort hoor ik bij Damesdispuut Arachne en heb ik onwijs leuke meiden om mij heen! Mocht je het leuk vinden om mij beter te leren kennen, dan staat de deur altijd open voor een praatje!

Elka Straatsma
Lichting 21

Hiii, ik ben Elka Straatsma, ik ben 19 jaar en kom uit Zeewolde. Ik was 17 jaar toen ik naar Leeuwarden kwam en ik studeer aan de hogere hotelschool. Ik ben in augustus meteen bij Io Vivat gegaan en ook het mooie Damesdispuut Arachne kwam op mijn pad! Binnen Io Vivat zit ik bij Bureau Social Media waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan. In mijn vrije tijd ben ik altijd met mijn vrienden te vinden of met mijn hond Herman. Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik voor altijd op Curaçao te vinden. Kom gerust een keertje naar mij toe om te kletsen met een biertje erbij, hopelijk tot snel : )

IMG_7019.JPG

Julia Visscher
Lichting 21

Mijn naam is Julia Visscher en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Leusden. In september 2021  ben ik begonnen aan de Hogere Hotelschool. Ik ben meteen lid geworden bij Io Vivat, en zo bij het leukste Dames Dispuut Arachne terecht gekomen. Binnen io vivat zit ik bij de A la carte commissie. Verder hou ik onwijs veel van gezelligheid, gekkigheid en genoeg feestjes. Vandaar dat mijn stem ook altijd hees is. Mocht je meer over mij willen weten ben ik altijd in voor een drankje! Hopelijk zien we elkaar snel een keertje !!

IMG_7031.JPG

Marije van de Waerdt
Lichting 21

Hola! Mijn naam is Marije van de Waerdt, 21 jaar en ik kom uit Driebergen op een steenworp afstand van het mooie Utrecht. In het weekend ga ik graag naar huis om een potje te voetballen. Na mijn MBO was ik eigenlijk wel klaar met school. Ik ben een echte horecatijger en wilde daarom meer kennis op doen over de hospitality branche en besloot ik toch nog te gaan studeren. Zo ben ik in Leeuwarden belandt en heb ik mij al snel aangesloten bij Io Vivat en zo kwam Arachne ook op mijn pad. Het is voor mij erg van belang dat als ik met je ga borrelen er genoeg mosterd voor de bitterballen aanwezig is! Een feestje sla ik nooit af, ondanks ik misschien iets vaker ‘nee’ zou moeten zeggen. Ik deel mijn enthousiasme over het (studenten)leven in Leeuwarden graag, dus wil je hier mee over weten of mij beter leren kennen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen! Tot snel!

IMG_7104.JPG

Luuke Roorda
Lichting 21

Hi hi! Ik ben Luuke, 20 jaartjes jong en kom uit Rhenen, waar ik 17 jaartjes met mijn ouders en mijn broer heb gewoond. Op dit moment heb ik een tussenjaartje, maar ik studeer Hoge Hotelschool. Ik ben vooral veel op de kroeg te vinden, want ik zit bij de Sociëteitscommissie!
Verder ben ik vooral een gezelligheidsdier, en vind ik het heel moeilijk om nee tegen feestjes te zeggen. Vooral samen met al mijn lieve vriendinnetjes van Arachne zetten we elk feestje op zijn kop! Ga je een keer mee?

IMG_6870.JPG


Damesdispuut
Arachne

IMG_6823.JPG
bottom of page