Sponsoren

2Organice
sophias
boschplaat
Schermafbeelding 2019-12-23 om 17.09.19.
Doc2
Doc2_edited
TOTT logo Old PDF

Bar Sybs

Bar Sybs is het gezelligste feestcafé van de Doelesteeg in Leeuwarden! Hier komen wij graag een biertje drinken en een dansje wagen!

Eilandbistro de Boschplaat

De vernieuwde eilandbistro de Boschplaat hebben wij ook mogen toevoegen aan onze sponsorlijst! Puur eerlijk eten zonder poespas met de knusheid van een Franse bistro. Een stukje Parijs in de polder van Terschelling. 

 

Celebrate party & decorations

Voor de mooiste en feestelijke versieringen of verkleed kleding ben je bij Celebrate aan het goede adres. Hier halen wij voor menig (Thema)feestje onze outfits en accessoires.

 

 

Brownies & Downies

Een lekker kopje koffie met een gebakje, lunchen of dineren? Het kan allemaal bij Brownies & Downies. Hier lunchen wij regelmatig met z'n allen.

 

 

TOTT

De specialiteit van TOTT is de huisgemaakte, op houtskool gegrilde saté en biedt ieder wat wils. Ook visliefhebbers en vegetariërs zijn bij TOTT aan het juiste adres. TOTT biedt gezelligheid en heerlijk eten, zo hebben wij tijdens onze Papa-dag en Lustrum met een hele groep bij TOTT gegeten. TOTT ziens bij tott!

Sophias

Sophias is een all-day horecaconcept midden in het centrum van Leeuwarden. Geniet van de relaxte sfeer in onze City Garden, ga dineren in de Urban Bistro of haal een goede bak koffie in Coffeebar Nero.

2Organice

Een evenemten bedrijf die naast evenementen ook trouwerijen organiseerd!