top of page

VVR

VVR staat voor Vereniging Van Reunisten. Wanneer jouw geweldige studententijd in Leeuwarden voorbij is stopt het nog niet als Lid van Arachne. Zodra je op stage gaat wordt je Lid van de VVR. Het feit dat je altijd een verbondenheid blijft houden met je studiegenoten en Dispuut is hetgeen een Dispuut uniek maakt. Samen terugkijken op die leuke tijd, vriendschap, samen nieuwe dingen ontdekken, gezelligheid, samen netwerken, reizen, werken en elkaar verder helpen. Bij Arachne maak je vriendinnen voor het leven.

Evenementen

Ieder jaar organiseren we als VVR Arachne evenementen waarbij we leuke dingen doen, lekker bij kunnen praten, vergaderen of gewoon gezellig gaan borrelen.

Zo hebben we een jaarlijkse Dies-borrel om onze verjaardag op 9 november te vieren. Bij deze borrel centraal in het land zijn ook alle partners en kinderen welkom. Het is heel leuk om te zien hoe deze Arachne gezinnen mee groeien met het Dispuut.

In het voorjaar hebben we de Jaarvergadering die wordt gecombineerd met een activiteit in de middag, lekker samen eten en borrelen in de avond. Een ongedwongen dag waar iedereen kan aanschuiven wanneer men wil. Leuk is om te zien dat de dames van Arachne allemaal super betrokken zijn en blijven!

Naast deze vaste evenementen hebben we ook extra evenementen waar we aan mee doen met kleinere groepen. Dit kan bijvoorbeeld een spontane BBQ of sportevenement zijn.

Lustrum

Hoe zet je Athene op z`n kop?

Door daar met bijna 80 meiden van Arachne naar toe te gaan! Naast alle jaarlijkse evenementen gaan we ook iedere 5 jaar op vakantie met z'n allen om het Lustrum te vieren. Deze locatie is altijd tot het laatste moment geheim!

Met z'n allen zijn we richting Athene geweest. Hier hebben we 4 heerlijke dagen gehad met tijd voor strand, shoppen, heerlijk eten, workshops, borrelen, dansen tot in de vroege morgen en onwijs gave feesten.

​​Commissies en Bestuur

Tijdens je tijd in Leeuwarden zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het Dispuut en de Vereniging. 

 

Binnen de VVR Arachne hebben we dit ook. Zo hebben we een bestuur van 3 Leden (voorzitter, penningmeester en secretaris) die alle zaken rondom de VVR regelen.

 

Het bestuur wordt daarin ondersteund door enkele commissies:

  • Evenementen Commissie( E-Cie) die alle evenementen voor de Oud-leden organiseert.

  • Kas Controle Commissie, welke de jaarcijfers van de Penningmeester van het bestuur controleert.

  • En tot slot de Lustrumcommissie. Een wisselende commissie die met ongeveer 5 personen de lustrumreis organiseert 1 keer per 5 jaar. 

IMG_4986
IMG_5007
IMG_4982
IMG_4973
3455ecb0-2afa-4d88-ba0a-0248d71937cb_edited
494da9e6-fa02-4de2-b4a2-aad9a5b6a59e
adbedd00-f756-4fe0-bb70-12d4f9c04fcc_edited
be4b98d9-9a93-4d1c-99de-26b571fd3620
bottom of page